A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Борзнянська міська лікарня" Борзнянської міської ради

Хліб

 

Комунальне некомерційне підприємство  „Борзнянська міська лікарня“ Борзнянської міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ 

технічних та якісних характеристик: Хліб житньо-пшеничний (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)

  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальне некомерційне підприємство «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради, Україна, вул. Семена Палія 22, м.Борзна Чернігівська область, 16400, ЄДРПОУ 02006188, Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів):
Хліб житньо-пшеничний (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями,        UA-2022-12-15-018860-a. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
196 000,00 грн. 

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

Розмір бюджетного призначення: 196000,00 грн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. 

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару а саме : Хліб житньо-пшеничний (код згідно ЄЗС ДК 021:2015: 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)

  визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері та оптимального співвідношення ціни та якості. 

Найменування

Якісні характеристики

Один.виміру

Кількість

1

Хліб житньо-пшеничний

 

 

Цільнозерновийпшеничнийхліб повинен бути свіжим, якісним, його смак та запах повинні відповідати данному різновиду хліба. М`якушка хліба повинна бути гарно пропечена, еластична не крихка, рівномірно розпушена.

Сфера використання: для організації харчування пацієнтів лікарні.

Кожнапартія товару поставляється з документами, щопідтверджують їх якість та безпеку(посвідчення / деклараціявиробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо) та  містять відмітку про контроль вмісту токсичних елементів, мікротоксинів, пестицидів та інших показників безпекихліба. 

Зовнішнійвигляд (форма):формовий.

За способом випікання.  

Хліб повинен бути добре пропеченими, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів непроміса, з рівномірноюпористістю, еластичними; не розпливчастими, без притисків, без бокових виливів.

За сортом борошна: повинен бути виготовлений з борошна житнього обдирного і пшеничного, відповідати діючим нормам ДСТУ/ ГОСТ.

Поверхня: гладка абошорстка, без забруднення, з наколами, надрізами чи посипкою або без них, без великих тріщин і великих підривів, допустима борошнистість верхньої та нижньої скоринок.

Колір: відсвітло - жовтого до темно -коричневого, без підгорілості.

Стан м’якушки: добре пропечена, еластична, не волога на дотик, з розвиненою пористістю, без слідів непромісу , без пустот та  ущільнень м’якушки. Після притиснення м’якіш повинна приймати первинну форму.

Смак: властивий даному виду виробів, без сторонньогоприсмаку.

Запах: властивийд аному виду виробів, без стороннього запаху.

Термінпридатностівиробу: (упакованогохлібу) з моменту його виготовлення (хлібнічної випічки) - не більшеніж 72 години.

Без ГМО та розпушувачів.

 

кг

7 000

 

 

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора